Vill du ha riktiga hästar?

Vill du ha din bil mappad? Vi har den senaste chassie dyno utrustningen Dynapack 5000 2wd, den kan mäta upp till 1600Hk på hjulen beroende på utväxling vilket är mest på marknaden. Problemen med hjulspin, däckslitage, ogynsamt komprimerad fjädring och bakvagnsgeometri finns inte i en chassidyno då den bultas direkt på naven. Man kan också låsa bänken statiskt på varvtal, vilket med fördel förenklar tuningen och kartläggningen av en motor!

 

Under full drift är ljudnivån NVH (Noise, vibration, and harshness) 50-70dB, dvs mycket tystare än motorn på tomgång ... Vilket är utmärkt för att detektera spikningar. Det är även därför NVH testlaboratorier använder Dynapack!

Bromsa i ditt eget garage? - Just precis, fullt möjligt!

 

Kan inte du komma till bromsbänken, kan bromsbänken komma till dig. Just precis du läste rätt, Dynotech erbjuder till skillnad från alla andra att ta med sig utrustningen till just ditt garage oavsett vart någonstanns du bor i sverige.

Bromsning av en motor är aldrig ett hafsjobb och måste få ta den individuella tid var och en motor behöver, därav har vi fasta priser istället för rörliga timpriser olikt våra konkurrenter.

 

Priser:

 

Halvdag 4500:-
Heldag 6500:-
Effektmätning 1500:-

Transporttillägg (dvs när vi tar med oss utrustningen till er, observera att heldag är minimum debitering när vi måste transportera utrustningen. Är ni flera i samma stad som kan tas på samma "resa" så delas transporttillägget på antalet kunder)

Ring !

 

Frågor? Funderingar? Hör gärna av er, problem är till för att lösas.

 

Creeper