Bromsning / Mappning

dsadasVill du ha din bil mappad? Mäta din effekt eller få din drivlina inkörd?

Vi har den senaste chassie dyno utrustningen Dynapack 5000 2wd, den kan mäta upp till 1600Hk på hjulen beroende på utväxling, vilket är mest på marknaden. Problemen med hjulspin, däckslitage, ogynsamt komprimerad fjädring och bakvagnsgeometri finns inte i en chassidyno då den bultas direkt på naven och kan med fördel låsas statiskt på varvtal.

Bromsa din bil i ditt eget garage? Fullt möjligt och inte minst bekvämt och praktiskt för dig som kund. Att slippa tänka på ev verktyg, reservdelar, transport och logi m.m. Läs mer under bromsning.

 

Flockning

Har du en trasig och ful originalpanel? Eller söker du efter att få ditt förarutrymme mer ombonat och snyggt?

Vi utför flockning i 40 olika färger och 4 olika längder, det är inte några problem att flocka på i stort sätt alla hårda eller halvhårda ytor oavsett material. Läs mer under flockning.

Blästring / Avlackering (syrabad)

Med en av de samarbetspartners vi har kan vi nu erbjuda blästring och avlackering från i stort sett små motordelar till hela karosser med olika sandtyper.

Däckservice

Vi kan skifta dina gamla eller nya däck. Vi är också ombud för dackonline.se vilket gör att du kan beställa din däck direkt till oss så kan vi skifta/montera och balansera dem fort och smidigt åt dig. Läs mer under däckserivce.

Service

Vi utför underhållsservice på alla märken och modeller, vi är specialiserade på reparationer av turbomotorer samt motorstyrning men naturligtvis tar vi emot alla bilar och andra typer av jobb såsom bromsservice, kamremsbyte, oljebyte och topprenoveringar m.m

Tillverkning

Vi har möljigthet att tillverka och bygga allt från kompletta tävlingsmotorer till turbokonverteringar, kompressorkitsinstallationer till att svetsa avgassystem, tryckrör, grenrör, insug mm. Vi kan svetsa i de flesta material som aluminium, rostfritt och vanlig stål.

Creeper